Objekt: 139910

Rullställ

Rullställ för virke

Rullställ för virke

Sektioner antal: 10 st


Mått:

Längd: 2700 mm

Bredd: 1400 mm


Säljarens kommentar :

Komplett med bult

Visst slitage förekommerLäs vidare

Rullställ

Rullställ för virke

Öppna kartaRansta

Rullställ för virke

Sektioner antal: 10 st


Mått:

Längd: 2700 mm

Bredd: 1400 mm


Säljarens kommentar :

Komplett med bult

Visst slitage förekommerBlintos auktionsmäklare gör en visuell genomgång av objektet samt förhör säljaren om objektets skick. Det görs alltså ingen teknisk besiktning av vår mäklare på plats. Innan du lägger bud på objektet bör du göra en egen granskning av det text-, bild- och filmmaterial som finns presenterat på objektet. Se våra villkor för fullständig information.
Objektet säljs på uppdrag av näringsidkare eller annan momspliktig organisation info

Du som köpare skall alltid kontrollera objektet vid avhämtning. Eventuella anmärkningar härefter beaktas inte. Om objektet skiljer sig väsentligt från objektsbeskrivningen skall Blinto kontaktas innan objektet transporteras. 

Om det i auktionsunderlaget uttrycks att objektet är ett reparationsobjekt, har det ej fått en fullständig kontroll eller provkörning. Objektet kan ha andra fel än de som har beskrivits och detta bör beaktas vid budgivning. Reparationsobjekt kan ej reklameras.

Personbilar och lastbilar med ett uppskattat värde på under 30 000 SEK ses som reparationsobjekt vilket du som köpare får ta med i kalkylen. Säljarna kan inte ta ansvar för vad som händer med ett fordon efter avhämtning då det är omöjligt att veta när ett fordon i den här prisklassen behöver repareras nästa gång.

Alla objekt som auktioneras ut på Blinto.se finns på plats hos ägaren, du som köpare ansvarar själv för hämtning och frakt.