Objekt: 132129

Veteran

Volvo BM T22

Volvo BM T22Veterantraktor som går bra i motor och transmission

Hyfsade däck men lite torrsprickor

Magnettändning

Sätet slitet

Inget batteri medföljerLäs vidare

Veteran

Volvo BM T22

Öppna kartaGlimåkra

Volvo BM T22Veterantraktor som går bra i motor och transmission

Hyfsade däck men lite torrsprickor

Magnettändning

Sätet slitet

Inget batteri medföljerOm du som privatperson köper ett objekt som säljs på uppdrag av en annan privatperson gäller köplagen. Klicka för mer information.
Objektet säljs på uppdrag av privatperson eller annan ej momspliktig säljare info

Du som köpare skall alltid kontrollera objektet vid avhämtning. Eventuella anmärkningar härefter beaktas inte. Om objektet skiljer sig väsentligt från objektsbeskrivningen skall Blinto kontaktas innan objektet transporteras. 

Om det i auktionsunderlaget uttrycks att objektet är ett reparationsobjekt, har det ej fått en fullständig kontroll eller provkörning. Objektet kan ha andra fel än de som har beskrivits och detta bör beaktas vid budgivning. Reparationsobjekt kan ej reklameras.

Personbilar och lastbilar med ett uppskattat värde på under 30 000 SEK ses som reparationsobjekt vilket du som köpare får ta med i kalkylen. Säljarna kan inte ta ansvar för vad som händer med ett fordon efter avhämtning då det är omöjligt att veta när ett fordon i den här prisklassen behöver repareras nästa gång.

Alla objekt som auktioneras ut på Blinto.se finns på plats hos ägaren, du som köpare ansvarar själv för hämtning och frakt.